Tot a punt per a la quarta edició de la Pink Run MiR, amb 1.600 inscripcions

Les samarretes de la cursa caminada en suport de la investigació del càncer de mama es poden recollir dissabte a la tarda a l’Àgora de Montcada Aqua

La III Pink Run MiR va recollir 13.500 euros per a la investigació del càncer de mama
L’entitat Sin teta hay paraíso ha tancat abans del previst les inscripcions a la quarta edició de la Pink Run MiR després d’haver arribat a la xifra de 1.600 persones participants. La cursa caminada contra el càncer de mama tindrà lloc el 20 d’octubre (10h) i consistirà en un circuit de tres quilòmetres pels carrers de Montcada Nova-Pla d’en Coll, amb sortida i arribada davant del pavelló Miquel Poblet. A les 9.30h, hi haurà una sessió de zumba per escalfar motors a càrrec dels monitors Jesús Claramón i Giovanna Hervás. 
 
Els diners recollits es lliuraran al departament d’oncologia de l’hospital de la Vall d’Hebron. Enguany, l’aportació econòmica es destinarà a la línia d’investigació sobre el carcinoma lobulillar, un tipus de tumor més agressiu, amb l’objectiu de definir millor el seu pronòstic i tractament. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Joventut Atlètica Montcada. Les samarretes de la quarta edició s’hauran d’anar a recollir el dia abans de la prova, a l’àgora del complex esportiude  Montcada Aqua, de 14 a 20h. A l’última edició, la Pink Run MiR va aplegar unes 2.000 persones i va recaptar un total de 13.500 euros. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari