La UE Sant Joan Atlètic guanya el CD Montcada amb un gol de Pablo Borges a la primera part

El derbi local, força igualat i intens, va omplir de gom a gom les grades del camp municipal de Can Sant Joan. Els verds van fallar un penal al minut 43

La UE Sant Joan Atlètic va guanyar ahir diumenge el derbi local contra el CD Montcada al grup segon de Segona Catalana, amb un gol al minut 15 de Pablo Borges, que també va ser l'autor de l'únic gol al partit de la primera volta al camp de la Ferreria. L’equip que entrena Claudio Festa va disposar de l’oportunitat més clara per aconseguir l’empat al minut 43, però el penal que va llançar Valentín Rizzo es va estavellar al pal. El matx, que obria la segona volta de la lliga, va ser força igualat i intens, amb opcions per a ambdós clubs que van mantenir l’emoció en el marcador fins al xiulet final de l’àrbitre. La graderia del camp municipal de Can Sant Joan es va omplir de gom a gom de seguidors de totes dues aficions, que no van parar d’animar els seus equips amb esportivitat.

La victòria permet al conjunt de Can Sant Joan mantenir-se a la part alta de la taula amb opcions d’ascens, ja que ocupa la sisena posició amb 33 punts, empatat amb el CD Masnou, i a tan sols tres punts del segon, el CCD Turó de la Peira. El triomf és important perquè ens manté vius en la lluita per la promoció d’ascens”, ha valorat el tècnic de la UE Sant Joan Atlètic, Iban Tey, qui ha destacat que l’equip seguirà treballant per aconseguir el retorn a Primera Catalana. L’entrenador també ha fet balanç de la primera volta que, amb un inici negatiu que va generar força dubtes en els primers compasos de la competició. Al principi de la lliga ens va costar arrencar perquè èrem una plantilla nova. També hem patit diverses lesions i baixes, però ens hem anat refent”, explica Tey, qui no vol fer prediccions a mig termini “perquè tots els partits són difícils i cal anar jornada a jornada”. Aquesta és la seva primera temporada al club de Can Sant Joan, on assegura que es troba molt a gust. “És un club humil, però amb ganes de fer coses importants. Esperem que a puguem fer un gran final de lliga”.

Per la seva banda, la situació del CD Montcada és radicalment oposada a la UE Sant Joan Atlètic, ja que es troba a l’últim lloc de la classificació, amb només 8 punts empatat amb el Canyelles, i a onze punts de la salvació. Malgrat la derrota, l’entrenador verd s’ha mostrat satisfet amb la imatge i el joc oferts pel seu equip, que ha reforçat la plantilla amb noves incorporacions amb experiència de cara a la segona volta de la competició. En aquest partit hem guanyat en actitud i agressivitat. Vam començar amb una plantilla molt jove a la qual li ha costat adaptar-se a la categoria. El 95% dels gols que hem rebut han estat per errors nostres”, ha dit Festa, qui veu amb optimisme la segona volta de la lliga. “Si competim amb les ganes d’aquest partit contra el Sant Joan, pocs partits perdrem”, ha expressat el tècnic, per al qual la clau de la salvació passar per “ser un fortí als nou partits que ens queden a casa i jugar tots els partits de fora com si fos la final del Mundial”.

Tots dos equips montadencs tenen uns enfrontaments complicats a la propera jornada de lliga. La UE Sant Joan Atlètic visitarà el pròxim diumenge el camp del Sant Pol, el tercer classificat amb 35 punts. Per la seva banda, el CD Montcada rebrà a l’estadi de La Ferreria el Turó de la Peira, el segon de la taula, amb 36.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari