Les administracions de loteria tornen a obrir novament les seves portes al públic

La comercialització de tots els jocs no es normalitzarà fins a la setmana del 25 al 31 de maig

Les administracions de loteria són uns dels establiments que des d'aquest dilluns poden reobrir portes, ja que es reactiven alguns dels sortejos que des del 15 de març han estat paralitzats per la situació d'excepcionalitat del coronavirus. A primera hora del matí, els titulars de les adminitracions ja ultimaven els preparatius per poder obrir les portes amb totes les mesures de seguretat.

Aquest és el cas de l'administració del carrer Sant Antoni, a Montcada centre, que a primera ja tenia alguns clients esperant a la porta, mentre la propietària s'afanyava a tenir-ho tot a punt: gel desinfectant i cartells recordant la distància de seguretat. Montse Ayén reconeix que ha obert amb certa recança, però contenta de poder tornar a atendre clients. Tere Iglesias, de l'administració del carrer Major, també ha mostrat la seva satisfacció per reobrir després de vuit setmanes, tot i que de moment amb un nombre de sortejos encara molt restringit. Concretament, la comercialització de jocs comença aquesta setmana amb Euromillones i Loteria Primitiva, mentre que la setmana del 25 al 31 de maig tindran lloc els de Bono Loto i la Grossa de la Primitiva.

Un canvi important degut a les mesures de seguretat per l'epidèmia, és que s'han retirat totes les butlletes de paper dels diferents sortejos on el client podia marcar les caselles amb els números que ell triava. A partir d'ara, si el client vol una butlleta personalitzada –és a dir, no amb una combinació aleatòria feta per la màquina–, li ha de dir per finestreta al venedor, que és qui li entra.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari