Professionals sanitaris fan un toc d’atenció sobre la necessitat de no baixar la guàrdia

Demanen a la ciutadania que es prengui seriosament les mesures de prevenció contra la COVID-19 i que el suport social rebut es tradueixi en més recursos

La situació als hospitals es comença a normalitzar després de la fase inicial de la pandèmia per la COVID-19. El nombre de pacients ingressats a les UCI va a la baixa i la pressió sobre la sanitat pública es va reduint. Tot i així, els professionals alerten la ciutadania que no es pot abaixar la guàrdia, que el risc d'un retrocés hi és i que el sector segueix necessitant disposar dels recursos necessaris per poder garantir una bona assistència.

Dues infermeres d'UCI, Núria Jiménez i Eva Díaz, i un anestesista, Albert Bainac, han explicat a La Veu quina ha estat la seva experiència durant els primers dos mesos de la crisi sanitària i la difícil situació viscuda, tant des d'un punt de vista professional com a emocional. Tots tres fan una crida a la població a seguir fil per randa les mesures de seguretat per evitar un repunt de la pandèmia. També agraeixen el suport rebut però, alhora, demanen que no decaigui i que es tradueixi en més mitjans per garantir una sanitat pública de qualitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari