Representants del món local se sumen a la campanya en suport al comerç

La Regidoria de Comerç i Turisme presenta uns vídeos participatius a través de les xarxes socials

La campanya ‘Ens necessitem, comprem aquí’ que duu a terme la Regidoria de Comerç i Turisme per animar la ciutadania a comprar al municipi i contrarestar els efectes negatius de la pandèmia en el comerç de proximitat continua endavant. Ara, als anuncis en paper se sumen quatre vídeos, fets amb la col·laboració de Montcada Comunicació, protagonitzats per persones vinculades al món cultural, esportiu i associatiu que es difondran a través de les xarxes socials.

Coincidint amb la publicació dels vídeos, el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa (ERC), ha fet una crida a la ciutadania perquè consumeixi a les botigues i comerços de la ciutat i contribueixi així a la recuperació del teixit comercial: “Som 37.000 montcadencs i montcadenques i hem de donar-nos suport mútuament perquè ens necessitem; tant nosaltres als comerciants com ells a nosaltres”. 

 

Altres actuacions

Entre les accions realitzades en suport al comerç local, el consistori va impulsar el passat mes de maig la creació de la Taula d’emergència econòmica local, integrada per la Regidoria de Comerç i Turisme, tots els grups municipals i representants de les associacions de comerciants, amb l’objectiu de crear un Pla de xoc per fer front a la difícil situació econòmica provocada per la crisi sanitària. Coincidint amb l'inici del desconfinament progressiu de la població, l’Ajuntament va posar en marxa una altra campanya comunicativa amb l’eslògan ‘Tornem’, que animava als montcadencs a comprar al comerç de proximitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari