Carrers deserts en la nit més ‘terrorífica’ de l’any

Montcada ha viscut de manera tranquil·la la festivitat, marcada enguany pel toc de queda. ‘laveu.cat’ ha acompanyat una patrulla de la Policia Local, que ha incrementat el dispositiu durant el cap de setmana per controlar el compliment de les mesures anti-covid

Porc senglars a Can Cuiàs buscant menjar als contenidors aprofitant l'absència de persones al carrer
Control de la Policia Local, la nit de la Castanyada-Halloween, a la rotonda situada al passeig Jaume I, a Montcada Centre
El toc de queda es manté vigent entre les 22h i les 6h

Montcada i Reixac ha viscut de manera tranquil·la la celebració de la Castanyada i de Halloween, marcada enguany per les mesures anti-covid. Els carrers de la ciutat han estat pràcticament deserts en la nit més terrorífica de l’any. ‘laveu.cat’ ha acompanyat una patrulla de la Policia Local, que ha incrementat el dispositiu durant el cap de setmana per controlar el compliment de les noves restriccions com el toc de queda nocturn i el confinament perimetral per municipi.

L’incident més destacable ha estat la detenció d’una persona per consum d’alcohol a la via pública i agressió a un agent policial. La majoria de serveis han estat per problemes de soroll en domicilis a causa de veïns que estaven de festa i tenien la música molt elevada. També s’ha posat alguna denúncia a persones que passejaven el seu gos -en el toc de queda només es pot fer de 4 a 6h- o bé no portaven el certificat autoresponsable de desplaçament per la crisi sanitària. A més, els agents han fet controls aleatoris de circulació de vehicles a diferents punts del municipi amb motiu del confinament perimetral.

Pel que fa als ‘botellons’, la Policia Local no en va tenir constància de cap. A la tarda, el cos de seguretat va fer diversos serveis per desallotjar alguns grups de persones que encara hi eren als parcs públics després de l’hora límit de les 20h. Els únics que han gaudit d’un passeig nocturn han estat alguns exemplars de porc senglars que aprofiten la calma i l’absència de presència humana als carrers per trobar menjar als contenidors d’escombraries.

Seccions:

Deixa un comentari