L’ACM estrena nou disseny de la seva web i un canal a Youtube

L’entitat s’adapta als nous temps en un any marcat per la pandèmia i presenta la darrera edició de la revista ‘Quaderns’ de forma virtual

L'Associació Cultural Montcada (ACM) acaba l'any amb tres novetats, l'estrena d'un nou disseny de la seva wep corporativa, la presència al canal Youtube com a nou mitjà de comunicació i la publicació del número 41 de la revista de divulgació 'Quaderns', que coordina el cronista local i membre de l'entitat, Josep Bacardit.

La revista dedica les primeres pàgines a recordar la figura de Ricard Ramos, cronista local i membre actiu de l’entitat, mort el passat 16 de setembre. La publicació també recull un article sobre les telefonistes de Montcada, a càrrec de Francesc López Roman; una anàlisi de les conseqüències de l’arribada del tren a Montcada al 1854, d'Antoni Orihuela, i una investigació sobre l’origen de les vivendes de La Rasa, a Mas Rampinyo, de Josep Bacardit. Properament es comunicarà el dia en què es podrà passar a recollir per la seu de l'ACM.

Com l'entitat no ha pogut organitzar l'acte de presentació a causa de la Covid-19, ha explicat aquestes novetats i d'altres en un vídeo que ha penjat al seu nou canal de Youtube.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari