Els comerços de Països Catalans es recuperen dels aiguats

Alguns bars i botigues es van inundar parcialment a causa del desbordament del torrent de Mas Duran

La majoria dels comerços de la rambla dels Països Catalans afectats per l'aiguat del 18 de desembre ja han recuperat la normalitat després de reparar els danys causats per l'aiguat del 18 de desembre. El desbordament del torrent de Mas Duran, a l'altra banda de la C-17, va afectar de ple alguns establiments d'aquest carrer, que es van inundar parcialment, malmetent productes i mobiliari.

És el cas de la botiga de roba 'Glamour', que va quedar arrasada per l'aigua i el fang, afectant part de la mercaderia guardada al magatzem. "En qüestió de minuts, l'aigua va entrar i va inundar la botiga, des de l'entrada fins als emprovadors; ens arribava fins als genols i no donàvem a l'abast per buidar-la", explica la responsable, Ling Ling Li, qui ha agraït la col·laboració dels veïns que van acudir a ajudar-la.

També s'ha mostrat agraït pel suport de la gent el propietari del bar 'La Turca', Iftikhar Ahmed Khaliq, qui explica que va viure moments delicats, quan l'aigua no parava d'entrar a l'establiment. "Fins que no vam desembossar les clavegueres, retirant les fulles i branques que arrossegava l'aigua, no va començar a baixar el nivell", recorda Khaliq, que encara espera la resposta de l'empresa asseguradora per reparar la porta d'accés al bar i altres desperfectes.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari