El Miquel Poblet i l’INS La Ferreria s’estrenen com a col·legis electorals

És una de les mesures adoptades per garantir espais de votació amplis

L'INS La Ferreria ja va ser centre electoral durant la consulta del 9N, l'any 2014, i el referèndum de l'1 d'octubre del 2017

El pabelló Miquel Poblet i l'INS La Ferreria seran aquest diumenge col·legis electorals. Al primer votaran els electors que habitualment ho fan a l'INS Montserrat Miró i al segon, els que voten a la seu de l'AV Font Pudenta-Muntanyeta. D'altra banda, l'INS La Ribera acollirà també els votants del centre cívic del barri. El motiu d'aquests canvis és garantir espais de votació amplis on aplicar sense problemes els protocols anti-covid que hi haurà durant la jornada. En total, hi haurà 30 meses distribuïdes en 12 col·legis electorals.

 

Novetats

Entre les noves mesures que s’adopten en aquestes eleccions està la introducció de la figura del responsable Covid-19 de l’administració local i dels controladors de seguretat sanitària dels col·legis electorals. Les seves funcions seran garantir el compliment de l’ús obligatori de mascaretes, la neteja de mans i evitar el contacte entre persones, a més de controlar l’accés ordenat dels votants als col·legis. Les cues es faran al carrer i s'organitzaran circuits en un únic sentit. Els electors entraran d'un en un per votar i els membres de les meses no tocaran els documents d'identitat en cap moment. Els espais de votació estaran ben ventilats i es desinfectaran diverses vegades.

Per evitar aglomeracions s’han establert tres franges horàries i es recomana tenir-les en consideració. De 9 a 12h, els col·lectius de risc; de 12 a 19h, la població en general; i de 19 a 20h, les persones en quarantena, positius, contactes estrets i sospitosos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari