L’homenatge a les víctimes del tren es farà sense públic i serà retransmès en directe

Tindrà lloc aquest dimecres a les 18h a la cruïlla del Soterrament i només comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament i de la PTJST

Homenatge a les víctimes del tren de l'any 2019
A causa de la pandèmia, l’homenatge a les víctimes del tren que organitza la Taula pel Soterrament –integrada per l’Ajuntament, partits polítics i la Plataforma Tracte Just– es farà sense públic. L’acte, previst aquest dimecres (18h), comptarà només amb l’assistència dels representants municipals i membres de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST), però es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de Montcada Comunicació, laveu.cat i montcada.cat.
L’activitat inclourà un minut de silenci, l’ofrena floral al monòlit en record de les víctimes, situat entre els carrers Bogatell i Colon, i els parlaments. Després del parèntesi provocat per la pandèmia, la Taula també recupera les jornades per mantenir viva la reivindicació del soterrament de l’R2, que es duran a terme a mitjans d’abril. Les activitats es realitzaran al Teatre Municipal i també seran transmeses en directe.
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari