El Santa Maria A goleja 5 a 0 i ofega el Can Mas de Ripollet

Varón amb quatre dianes i Plaza donen optimisme en la represa de la competició

El Santa Maria s'ha reestrenat a Tercera Catalana cinc mesos després del darrer partit disputat desfent-se del Can Mas de Ripollet a casa amb la millor de les seves versions. I ho va fer dissabte a la Ferreria envoltat de públic "amb la màxima il·lusió i mot bones sensacions", ha reconegut el tècnic Guillermo Andrés. 

Quatre dels cinc jugadors cedits a les darreres setmanes provinents del San Joan i Ràcing Vallbona de Segona Catalana van ser titulars -el central Alejandro Escruela, el mitja punta Álex Dávila i el davanter Juan Rojas Falcao i Gerard Vendrell van ser titulars. L'únic que no va sortir a l'onze inicial va ser Dídac Martínez. 

"Havíem entrenat la pressió avançada per evitar que el rival sortís amb la pilota controlada" ha dit l'entrenador qui havia analitzat un rival que sense la possessió del ritme de partit se sent incòmode. En dues bones ocasions en atac Varón i Plaza van marcar els dos gols amb què es va arribar al descans.

A la segona part el Can Mas no va tenir temps de reacció, i novament, Varón, als 20 segons de joc va marcar el tercer del Santa Maria. El rival va acusar l’esgotament, i els de Guillermo Andrés van aprofitar les ocasions amb dos gols més del davanter dels de Terra Nostra. "Aquest equip té una plantilla de molta qualitat que en els darrers tres anys lluita per donar el salt a Segona Catalana", ha contestat Andrés respecte als objectius que té l'equip en aquesta segona volta de competició frenètica que s'haurà de jugar fins al juny sense descans.

El tècnic reconeix que "els jugadors tenen il·lusió, i més ara, que ens hem reforçat amb cinc jugadors de categoria superior que aporten una gran qualitat humana al grup" 

La mala noticia del patit és la lesió a l’escafoide d’un dels canells del central Alejandro Escruela que estarà sis setmanes sense competir. La falta de ritme va deixar quatre jugadors més amb sobrecàrregues. Una de les bones notícies de la plantilla és que el centrecampiosta Joel Tacón, torna a posar-se sota les ordres de Guillermo Andrés després de ser intervingut del genoll.

Seccions:

Deixa un comentari