El juvenil A supera el Júnior per 4-1 a la primera jornada

El sènior A de futbol sala perd contra l’Inter Sentmenat per 4-5

El juvenil A del FB Montcada ha començat aquest dissabte la lliga de Primera Divisió amb una victòria per 4-1 davant del CF Júnior, de Sant Cugat del Vallès. El conjunt que dirigeix Dani Busquets es va avançar amb el marcador amb dos gols a la primera part. A la represa, el rival va reduir diferències i va buscar amb insistència l’empat. El FB Montcada va patir, però al final va sentenciar el matx amb dos gols més als últims minuts.

El resultat és enganyós perquè hem notat al segon temps la falta de ritme i de competició”, ha manifestat l’entrenador. L’objectiu del juvenil A és aconseguir l’ascens a Preferent, la màxima categoria catalana, una fita que no va poder culminar la temporada passada a causa de la pandèmia. Només pujarà de categoria el primer classificat i els dos millors segons de tota la Primera Divisió. “Cada partit serà una final. Hem d’intentar guanyar-los tots”, ha comentat Busquets. El juvenil A visitarà el pròxim diumenge el camp del Sabadell Nord, que també ha debutat a la lliga amb una victòria al camp de l’EF Barberà-Andalucía.

Futbol sala

El FB Montcada va perdre dissabte contra l'Inter Setmenat per 4-5 la primera jornada de lliga en un matx intens, especialment a la primera part. El rival es va avançar en el marcador amb dos gols en només tres minuts, però els montcadencs van reaccionar neutralitzant l'avantatge amb dos gols al minut 7. Abans del descans, tots dos equips encara van fer un gol més cadascun. A la represa, el Sentmenat va trencar la igualtat amb dos nous gols i, en el 38, va tornar a marcar el Montcada. El FB Montcada jugarà el pròxim dissabte a la pista del Vacarisses.