La plantilla de Nissan exigeix garanties de futur

Al voltant de 150 treballadors tallen la C-17, just un any després que la companyia anunciés el tancament de les plantes a Barcelona

Els treballadors han acabat la protesta amb una crema de neumàtics davant la factoria de Montcada
El president del comitè d'empresa, Diego Belmonte, durant la manifestació pel polígon del Pla d'en Coll
Els treballadors de la planta de Montcada amb la pancarta i el seu símbol, eldaruma
La plantilla ha tallat la carretera C-17, amb la fàbrica de Nissan de fons
Els treballadors van manifestar-se el passat 28 de maig per reclamar la reindustrialització de la planta de Montcada

Al voltant de 150 treballadors de la planta de Nissan a Montcada s’han manifestat aquest divendres al matí per exigir garanties de futur. L’acció que ha tallat la c-17 durant trenta minuts s’ha fet coincidint amb el primer aniversari de l'anunci de tancament de les plantes catalanes de la multinacional. L’objectiu és reclamar a les administracions un projecte de reindustrialització que doni resposta a la pèrdua de teixit industrial i d’ocupació que suposa la marxa de l'automobilística nipona. 

"Avui recordem un dia fatídic, ara fa un any Nissan ens va trair", ha lamentat el portaveu del sindicat Sigen-Usoc, Ramón Moreno, qui ha criticat la falta d'avenços de la taula de reindustrialització per absorbir els 20.000 llocs de treball, directes i indirectes. "Hem de pressionar les administracions per  tenir garanties de futur i que la direcció de Nissan no faci jocs polítics", reivindica Javier Adalid, de CCOO.  "La gent està preocupada i viu amb incertesa el dia a dia a sis mesos del tancament", sentencia Julio Capdevila, d'UGT.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari