Derbi local aquest dissabte entre el FS Montcada B i el FB Montcada

El partit es disputarà a les 18h al pavelló Miquel Poblet. Ambdós equips es troben a la part còmoda de la classificació, sense opcions d’ascens i lluny del descens

El FS Montcada B i el FB Montcada protagonitzaran aquest dissabte (18h) al pavelló Miquel Poblet el derbi local de futbol sala al grup 2 de Segona Divisió. Ambdós equips es troben a la part còmoda de la classificació, sense opcions d’ascens i lluny de les posicions de descens. El FS Montcada B, entrenat per Roberto Gómez, es troba a la sisena posició amb 17 punts, mentre que el conjunt que dirigeix José Luis Carrasco és a tan sols dos punts de diferència, al vuitè lloc.

Ambdós equips es coneixen bé, ja que s’han enfrontat en diverses temporades. Els capitans coincideixen a destacar que aquest és un dels partits més especials per la rivalitat entre els dos clubs locals. “Els derbis sempre són complicats, però intentarem fer-ho el millor possible perquè els tres punts es quedin a casa”, comenta el capità del FS Montcada B, Daniel Sánchez, a qui la disputa del duel montcadenc li fa “tanta il·lusió com la primera vegada”. Per la seva banda, el capità del FB Montcada, José Luis Carrasco, també veu “difícil” el matx, tot i que creu que “l’equip està preparat per guanyar. Tenim moltes ganes i també ens fa molta il·lusió, afirma el jugador.

Tant Sánchez com Carrasco esperen oferir un bon espectacle de futbol sala a l’afició, tot destacant que el més important és que l’esportivitat regni a dins i fora de la pista. Intentarem fer un bon partit perquè la gent s’ho passi bé, animi el seu equip i es respecti el rival”, opina el capità del FS Montcada B. En aquest sentit també s’ha manifestat Carrasco, qui considera que l’objectiu és oferir un bon partit perquè l’afició gaudixi, no es lesioni cap jugador i el resultat sigui just”. A causa de la pandèmia, l’aforament al pavelló Miquel Poblet serà limitat i amb control d’accés.

Seccions:

Deixa un comentari