SOCIETAT

Els alumnes del Diltet fan una primera aproximació al món de la cuina

Un total de 36 joves participa al taller que es fa a la Casa de la Mina durant l'últim trimestre del curs
10/06/2021 - Sílvia Alquézar
88 visites

Un total de 36 alumnes participa al curs de cuina que s’emmarca en el Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET) del curs 2020-2021, que va començar després de les vacances de Setmana Santa i acaba aquest mes de juny. En concret, es tracta de l’alumnat del grup de diversificació, de tercer d’ESO dels instituts La Ferreria, La Ribera i Montserrat Miró i de quart d’ESO de La Salle.

Durant el curs, que es fa a la Casa de la Mina, l’alumnat està aprenent a fer receptes de cuina variades i saludables i també farà un taller de manipulació d’aliments. Fan diverses elaboracions perquè sigui una primera presa de contacte amb el món de la cuina per si els agradés dedicar-s’hi en un futur”, comenta Teresa Morral, monitora del curs de cuina. Per als alumnes, l’experiència està resultant molt interessant. “Si algun dia em ve de gust fer una pizza a casa, ja sé com es fa”, explica Álex López. Per a Mara Rodríguez, les propostes del Diltet són més profitoses que les classes teòriques a l’institut. “Almenys aquí aprenent coses que poden utilitzar a la vida”, comenta.

L’alumnat de La Ferreria, a més, va participar en un taller d’horticultura, de dues sessions, que es va dur a terme a l’hort comunitari de Mas Duran, durant el qual van conèixer al detall els productes de temporada.


COMUNICA'T
Contacta amb nosaltres al telèfon
(+34) 935 726 474
o envia'ns un correu electrònic a som@laveu.cat
PARTICIPA

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies). L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.