El servei dels autobusos llançadora en substitució del Metro funciona amb normalitat

Els busos especials fan el mateix horari i amb la mateixa freqüència que els combois de les línies L4 i L11, tancades per obres fins al setembre

El servei dels autobusos llançadora que fa el recorregut de la línia de Metro L11 de Can Cuiàs –tancada fins al setembre per unes obres de millora a l’estació de Trinitat Nova (L11 i L4)– funciona amb normalitat. El bus especial connecta les estacions de Via Júlia i Can Cuiàs, on s’ha instal·lat una parada provisional al carrer Circumval·lació. El servei té el mateix horari que el metro i l’interval és de 7-8 minuts els dies feiners, de 7 a 22h, i de 13-14 minuts els dies feiners, de 5 a 7h i de 22 a 24h, i dissabtes i festius. De l’1 al 12 de setembre, període en què només estarà vigent el tall de l’L11, el bus especial modificarà el recorregut i connectarà Trinitat Nova i Can Cuiàs, amb parada a les estacions afectades pel tall.

Les obres de modernització i millora de l’estació de Trinitat Nova, que realitza la Generallitat, suposaran la transformació de l’intercanviador per permetre l’increment de freqüències a l’L4 i la conducció automàtica en tot el traçat de l’L11, amb una inversió de 10 milions d’euros. Aquesta alteració s’ha concentrat en el mínim de temps i s’ha planificat coincidint amb l’època de l’any amb menys mobilitat urbana, per reduir les possibles molèsties a les persones usuàries.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari