L’acte institucional de la Diada reconeixerà la tasca del personal sanitari durant la pandèmia

Enguany, el convidat a intervenir és el director mèdic de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, el montcadenc Xavier Borràs

L'Ajuntament celebrarà aquest dissabte la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional a la plaça de l'Església, que començarà a les 10h i tindrà un format semblant al de l’any anterior. Enguany, el convidat que intervindrà durant la cerimònia serà el director mèdic de l’Hospital Sant Pau, el montcadenc Xavier Borràs, en reconeixement a la feina realitzada pels serveis sanitaris durant la pandèmia. La Diada comptarà amb l'assistència de l'alcaldessa, Laura Campos (ECP), i els portaveus dels grups municipals.

L'acte s’iniciarà amb la hissada de la senyera i la interpretació del Cant de la senyera per part del violoncel·lista montcadenc Joan Riera i el violinista Séyédou-Joan Diallo Jaén. Posteriorment, arribarà el torn dels parlaments i, tot seguit, es farà l'ofrena floral per part de les autoritats davant l'escultura La força de la terra. La celebració clourà amb la interpretació del Cant dels segadors.

A causa de l'actual situació sanitària, el consistori ha adoptat diverses mesures de prevenció per reduir el risc de contagi. Així, l'accés a la plaça de l'Església estarà delimitat amb tanques i l'aforament màxim serà de 80 persones. Agents de l'ADF i de Protecció Civil vetllaran en tot moment pel correcte funcionament de l'acte institucional. L'acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Montcada Comunicació, laveu.cat i montcada.cat i comptarà amb la traducció simultània de la llengua de signes a càrrec de l'empresa local BinomILS. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari