Elisenda de Montcada, Pubilla del Vallès

La 25a Trobada de Gegants del Vallès Oriental i Occidental, organitzada per la Colla de Gegants local, atrau una trentena d’entitats vallesanes i un centenar de figures

Montcada i Reixac va acollir dissabte la 25a Trobada de gegants del Vallès Occidental i del Vallès Oriental en una jornada festiva, que va aplegar  al voltant de 30 colles i més d'un centenar de figures. El recinte firal de les antigues pistes d'atletisme va ser l'escenari de l'acte central de la jornada: la proclamació de la geganta Elisenda de Montcada com a nova 'Pubilla del Vallès', amb la col·locació de la banda i l'execució del 'Ball a Vallès'. Prèviament, les diferents colles geganteres van protagonitzar una gran cercavila pels carrers del centre de Montcada. La desfilada va animar l'ambient del Mercat Medieval que va organitzar l'AV de Montcada Nova-Pla d'en Coll al voltant del pavelló Miquel Poblet durant el cap de setmana. 
 
El president de la Colla Mitjana de Gegants i Capgrossos de Montcada, Albert Carandell, ha mostrat la seva satisfacció per la resposta del públic montcadenc i pel desenvolupament dels actes programats, tot i alguns retards sobre l'horari previst. "Animo la gent jove i la resta de la ciutadania a involucrar-se en la nostra entitat per seguir mantenint viva la tradició dels gegants", ha afegit Carandell, qui agraeix el suport de l'Ajuntament i d'altres entitats i comerços. L'alcaldessa Laura Campos i la regidora de Cultura i patrimoni, M.Rosa Borràs han elogiat l'esforç de la colla per portar un esdeveniment com aquest a Montcada.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari