2021, un any més en pandèmia

En aquest video La Veu fa un recull de les imatges que han marcat aquests darrers 12 mesos

Montcada i Reixac va estrenar el 2021 recuperant-se de les inundacions patides al desembre de 2020. Un any on la pandèmia i la vacunació han continuat acaparant l'interès informatiu del municipi. Al març, el sorteig de l'Once va deixar un premi d'un milió d'euros a Can Sant Joan. 

Durant aquest any, el litigi d'Ajuntament i veïns contra Lafarge ha donat un pas mes amb la sentència ferma d'anul·lació de la llicència d'activitat de Lafarge. El 2021 ha estat l'any dels actes de celebració del centenari de La Unió de Mas Rampinyo, de la represa de les Jornades per al Soterrament, i d'aprendre a reviure la festa major sota les mesures anticovid. 
 
I també bones notícies com  la construcció de la nova escola bressol de Can Sant Joan dins de l'IE El Viver, que convertirà el centre educatiu com el primer de l'Àrea Metropolitana de 0 a 12 anys. A l'agost, l'Ajuntament va prendre la decisió per primera vegada en la seva història de tancar l'accés als espais naturals pel risc d'incendis. També han estat notícia els èxits esportius del clubs i esportistes o l'anunci recent de la reobertura del servei d'urgències nocturnes, encara sense data, després de 10 anys de mobilitzacions veïnals,
 
Aquest any que deixem enrere també passarà a la història pel tancament de la planta de Nissan del Pla d'en Coll. Enrere queden prop de dos anys de mobilitzacions per defensar els llocs de treball. Ara queda a l'eppera que es reindustrialitzi amb la compra per una altra empresa que incorpori el centenar de treballadors de la factoria.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari