Es manté la tensió entre la plantilla i Acciona, tot i la mediació de Treball

La plantilla veu injustificat un acomiadament massiu mentre Nissan ha garantit la producció fins a desembre del 2021

La plantilla ha començat a protestar davant el Departament de Treball
CE Acciona

Les negociacions entre la plantilla d’Acciona que treballa a la planta de Nissan a Zona Franca i la direcció es mantenen en punt mort. L’exigència prioritària dels treballadors és que la multinacional nipona i Acciona “solucionin els problemes empresarials sense que els 500 empleats paguin la factura”.

El problema ha sorgit arran que Acciona presentés un ERO massiu contra el seu personal que treballa colze a colze amb la plantilla directa de Nissan, tot i que la multinacional s’ha compromés a mantenir activa la producció fins al desembre de 2021. “Estem disposats a seure, parlar i trobar solucions que passin per la garantia dels llocs de treballs, la reindustrialització i les mateixes condicions obtingudes per la plantilla de Nissan”.

El comitè d’Empresa d’Acciona denuncia mala fe per part de la direcció. La darrera reunió mantinguda aquest dimecres, amb la mediació a partir d’ara d’Inspecció de Treball, segueix sense donar fruits. Els externs de Nissan mantenen el pols amb mobilitzacions constants, com la que han protagonitzat davant la seu del Departament de Treball.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari